De voordelen van 4uboot.nl
  • Lage verzendkosten
  • Alle bekende merken
  • Veilig, achteraf betalen
  • Scherpe prijzen
  • Betrouwbaar advies
  • Veel voorraad

Klantenservice     Vragen? Bel ons gerust: +31(0)6 488 838 03 (Ma t/m Vr: 13:00 t/m 17:00)  |  Stel hier online uw vraag »

Nederlands English Deutsch Français
Beluchter asd38h 
Beluchter asd38h
Wanneer het injectiepunt van het afgewerkte koelwater in de uitlaat minder dan 15 cm boven de waterlijn is gelegen, bestaat het gevaar dat, bij stoppen van de motor, het koelwater door hevelwerking in de motor kan komen. Dit hevelen kan worden voorkomen, door een Vetus beluchter te plaatsen in de koelwaterleiding, tenminste 40 cm boven de waterlijn.
Er zijn twee verschillende modellen leverbaar, te weten model ASD en model AIRVENT. Beide modellen zijn geschikt voor gebruik met slang van Ø 13 mm (½), 19 mm (¾), 25 mm (1) en 32 mm (1 ¼). De types ASD38 en AIRVH 38 zijn geschikt voor gebruik met slang van Ø 38 mm. (1½). De slangpilaar van de beluchter model ASD is over 360° draaibaar, dus de lekwater-resp. afvoerleiding kan onder de meest gunstige hoek worden aangesloten. Bij alle types van het model ASD geldt dat, om de klep te verwijderen of weer aan te brengen, géén gereedschap nodig is. Tevens is het bij deze types niet meer nodig om de beluchter van de wand te verwijderen voor onderhoud. Het model ASD is één op één uitwisselbaar met de types AIRVENTV en AIRVENTH (Dezelfde functionaliteit en hetzelfde gatenpatroon). Voor de beluchters model ASD zijn reserveklepjes in sets van 5 stuks leverbaar.
 
Materialen:
De behuizing is steeds van kunststof.
De klep van model ASD is van kunststof.
De klep van model AIRVENT is kunststof en roestvast staal.
 
Voor de beluchter-modellen ASD en AIRVENT zijn als extra montagebeugels leverbaar om de beluchter gemakkelijk op een wand voorzien van geluiddempend materiaal (maximaal 40 mm dik) te kunnen aanbrengen. Deze beugelset is voorzien van de benodigde RVS bevestigingsmaterialen om de beluchters op de montagebeugels te monteren.
 
Beluchtingsleiding:
Een beluchter die d.m.v. een leiding verbonden wordt met een huiddoorvoer in de scheepsromp. Beluchter geschikt voor slang Ø 38 (1½). Wordt geleverd compleet met huiddoorvoer, Ø 8 mm slangklemmen en 2 meter leiding.
 
Een Vetus beluchter, type ASDH en AIRVH zijn eveneens uitermate geschikt voor toepassing bij toiletten die onder de waterlijn zijn ingebouwd en voor de afvoerleidingen van een vuilwatertank
 
Artikelnummer: VT-ASD38H
Aantal
UW PRIJS
€124,86

Levertijd    

 

Dit artikel wordt normaal gesproken verzonden binnen 2 tot 5 werkdagen.

 

Met vriendeljke groet,

4uboot.nl


Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Algemene Informatie Product informatie Op de hoogte blijven

Betaalmethoden en verzending