De voordelen van 4uboot.nl
  • Lage verzendkosten
  • Alle bekende merken
  • Veilig, achteraf betalen
  • Scherpe prijzen
  • Betrouwbaar advies
  • Veel voorraad

Klantenservice     Vragen? Bel ons gerust: +31(0)6 488 838 03 (Ma t/m Vr: 13:00 t/m 17:00)  |  Stel hier online uw vraag »

Nederlands English Deutsch Français

Disclamer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist zijn. 4Uboot.nl verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door 4Uboot.nl worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van 4Uboot.nl

4Uboot.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. 4Uboot.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van 4Uboot.nl opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel 4Uboot.nl alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is 4Uboot.nl niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door 4Uboot.nl worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel 4Uboot.nl uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door 4Uboot.nl worden onderhouden wordt afgewezen.

Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op deze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om de site te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze site verkregen is.
Algemene Informatie Product informatie Op de hoogte blijven

Betaalmethoden en verzending