De voordelen van 4uboot.nl
  • Lage verzendkosten
  • Alle bekende merken
  • Veilig, achteraf betalen
  • Scherpe prijzen
  • Betrouwbaar advies
  • Veel voorraad

Klantenservice     Vragen? Bel ons gerust: +31(0)6 488 838 03 (Ma t/m Vr: 13:00 t/m 17:00)  |  Stel hier online uw vraag »

Nederlands English Deutsch Français

Over 4uboot

4Uboot.nl is de webwinkel voor al uw bootaccessoires voor particulieren en bedrijven. Een ruim assortiment met alle bekende merken, scherpe prijzen, en betalen achteraf zijn slechts enkele sterke punten die wij hoog hebben staan. Met ruim 18 jaar ervaring in de watersportbranche hebben wij veel kennis van bootaccessoires en kunnen wij u een advies op maat geven.

4Uboot.nl is in 2007 opgericht vanuit de mooie plaats Nigtevecht en ontstaan uit het idee dat de klant vanuit huis en of de boot de producten al kan vergelijken en bestellen. Na twee jaar gevestigd te zijn in Nigtevecht is er een magazijn geopend in de plaats Breukelen en het kantoor verhuist naar Maarssen. In het nieuwe pand dat ruimte biedt voor onze voorraden, inpakken en versturen van ons producten biedt het ook de mogelijkheid voor kleinschalig onderhoud aan boten. Vanuit ons kantoor wordt de webwinkel onderhouden en al het klant contact geregeld.

4Uboot.nl heeft een groot assortiment op het gebied van bootaccessoires. Stuk voor stuk snel gevonden en makkelijk besteld. Bij 4uboot.nl is online winkelen toegankelijk, leuk en betrouwbaar voor iedereen! Bij ons kunt u producten bestellen door te betalen met IDeal, overschrijving vooraf, onder Rembours en betalingen achteraf. Alle genoemde prijzen in onze winkel zijn inclusief btw.

Mocht u eventuele vragen hebben over de website, producten of heeft u suggesties meldt u zich dan bij de klantenservice.

www.4uboot.nl

Algemene Informatie Product informatie Op de hoogte blijven

Betaalmethoden en verzending