De voordelen van 4uboot.nl
  • Lage verzendkosten
  • Alle bekende merken
  • Veilig, achteraf betalen
  • Scherpe prijzen
  • Betrouwbaar advies
  • Veel voorraad

Klantenservice     Vragen? Bel ons gerust: +31(0)6 488 838 03 (Ma t/m Vr: 13:00 t/m 17:00)  |  Stel hier online uw vraag »

Nederlands English Deutsch Français

Reddingsvesten volgens de Europese norm

Reddingsvest categorieën
Volgens de Europese Norm 89/686/EEG (persoonlijke bescherming)

 

 
 
Drijfhulpmiddel 50N – EN 393
Alleen geschikt voor zwemvaardigen. Alleen bij of op beschut water waar snel hulp aanwezig is. Niet veilig bij bewusteloosheid. GEEN REDDINGVEST!
Het 50N drijfhulpmiddel is bij uitstek geschikt in situaties waar veel bewegingsvrijheid vereist is, zoals: zeilen, water/jetskiën en kanoën.
Voor personen vanaf 30 kg.
Reddingvest 100N – EN 395
Geschikt bij of op binnenwater en beschut water.
Beperkt veilig bij bewusteloosheid en bij het dragen van waterdichte kleding.
Geschikt voor kinderen (al vanaf een paar maanden) en volwassenen bij of op binnenwater en beschut water tijdens normale weersomstandigheden en het dragen van lichte kleding. Biedt goede bescherming voor niet-zwemmers en zwemmers.
De 100N reddingvesten zijn zo ontworpen dat ze een bewusteloze persoon op de rug draaien, met de luchtwegen vrij van het water.
 
 Reddingvest 150N – EN 396
Voor zwemmers en niet-zwemmers. Geschikt bij of op open- en kustwater. Met zware, waterdichte kleding beperkt veilig bij bewusteloosheid.
Een reddingvest dat meer drijfvermogen heeft en geavanceerder is. Voor serieuze jachtvaarders, zwemmers en niet-zwemmers. Geschikt voor kinderen en volwassenen bij of op open- en kustwater. Voor zware weersomstandigheden en bij het dragen van bijvoorbeeld lichte regenkleding. De 150N reddingvesten zijn zo ontworpen dat ze een bewusteloze persoon op de rug draaien, met de luchtwegen vrij van het water.
 
 Reddingvest 275N – EN 399
Voor op en bij zee en bij extreme zware omstandigheden. Voor dragers van zware, waterdichte kleding. Onder vrijwel alle omstandigheden volkomen veilig bij bewusteloosheid.
        
Algemene Informatie Product informatie Op de hoogte blijven

Betaalmethoden en verzending