De voordelen van 4uboot.nl
 • Lage verzendkosten
 • Alle bekende merken
 • Veilig, achteraf betalen
 • Scherpe prijzen
 • Betrouwbaar advies
 • Veel voorraad

Klantenservice     Vragen? Bel ons gerust: +31(0)6 488 838 03 (Ma t/m Vr: 13:00 t/m 17:00)  |  Stel hier online uw vraag »

Nederlands English Deutsch Français

Veelgestelde vragen

Wij van 4Uboot.nl streven naar een bezorgtijd van 96 uur. Dit wil zeggen dat uw bestelling na ontvangst van uw betaling binnen 4 werkdagen bezorgd wordt. Onze verzendkosten binnen Nederland zijn altijd € 7,95 ongeacht hoeveelheid of gewicht. Alleen voor verzending onder rembours wordt een extra bedrag van € 7,50 in rekening gebracht.
 
De gegevens/bankgegevens staan op de factuur vermeld.
De gegevens/bankgegevens zijn:
 
Adres:
4Uboot.nl
Raadhuisstraat 15
3603 AV MAARSSEN
Telefoonnummer: +316-488.838.03
Email:
Rekeningnummer: 3963702
Bank:
BTW nummer:
KVK nummer:
IBAN:
BIC:
ING
NL 1729.47.418.B01
30235072
NL 07 INGB 0003963702
INGBNL2A
 
Neem voor het terugsturen van uw product contact op met de klantenservice van 4Uboot.nl (let op dit moet geschieden binnen 8 dagen na factuur datum) vermeld daarbij uw factuurnummer, wat u wilt terugsturen en met welke reden. Nadat u antwoord heeft gekregen van de klantenservice en een RMA nummer heeft ontvangen kunt u het pakket terugsturen. Het terug sturen van pakketten moet geschieden binnen een termijn van 8 dagen. Let op dat uw pakket voldoende gefrankeerd is, niet voldoende gefrankeerde pakketten zullen niet aangenomen worden door 4Uboot.nl.
 
Op al onze producten zit standaard fabrieksgarantie (zie ook punt XIII garantie van de algemene voorwaarden).
 

Klant worden is heel gemakkelijk:

Stap 1:              U klikt op inloggen (bovenaan de pagina).

Stap 2:              Klik op Nieuw account aanmaken, vul u gegevens in en klik onderaan de pagina op verzenden (lees ook onze algemene voorwaarden door).
 
Bij 4Uboot.nl kan gebruik gemaakt worden van de volgende betaalmiddelen: Vooruitbetaling per bank, Betalen met iDEAL, betalen met Klarna (achteraf betalen), Bancontact Mister Cash, Onder Rembours versturen, betalen doormiddel van kadobonnen en betalen doormiddel van een kortingsbon. Voor meer informatie betreft betaalmiddelen klik dan hier.
 
Het aanmaken van een kadobon is heel makkelijk. U klik in het boven menu op kadobon. U vult hier de gegevens in(voor wie het is en van wie het is) Tevens kunt U een korte felicitatie toevoegen.  Hierna kunt U kiezen hoe U de kadobon wilt versturen. Er zijn 2 opties: U verstuurd de kadobon per e-mail. Of U verstuurd de kadobon per post. Voor het versturen per post kunt U kiezen uit 3 design templates onder Template staat de button ‘preview’ door op deze te klikken krijgt U het voorbeeld van de gekozen template te zien. LET OP Voor het versturen van de kadobon wordt GEEN verzend en administratie kosten berekent.
 
Dit is heel gemakkelijk op te lossen. Onderaan de Homepage staat in het kopje ‘Algemene Informatie’ de button ‘Wachtwoord vergeten’ hier vult U uw e-mail adres in en uw wachtwoord automatisch naar U toe gestuurd.
 
De door ons getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 
Wij van 4Uboot.nl zijn een postorder bedrijf hierdoor is het niet mogelijk om bestellingen af te halen. Ook kan de bestelling niet worden afgehaald, omdat wij (4Uboot.nl) met meerdere leveranciers en opslagdepots werken.

De verzendkosten (bij een standaard pakketzending) per land.
 • Nederland €7,95 bij een besteding onder de €100,- Bij een besteding boven de €100,- wordt uw bestelling franco geleverd.
 • Belgie €12,50 bij een besteding onder de €150,- Bij een besteding boven de €150,- wordt uw bestelling franco geleverd, met een maximum gewicht tot 30kg.
 • Duitsland €17,50 bij een besteding onder de €175,- Bij een besteding boven de €175,- wordt uw bestelling franco geleverd, met een maximum gewicht tot 30kg.
 • Frankrijk €19,00 met een maximun gewicht tot 30kg.
 • Griekenland €54,12 met een maximun gewicht tot 30kg. (inclusief eilanden toeslag)
Algemene Informatie Product informatie Op de hoogte blijven

Betaalmethoden en verzending